Kinoen

Rakkestad kino er møtestedet som engasjerer og gleder mennesker i alle aldre. 

Rakkestad kino er lokalisert i Rakkestad kulturhus, og har også inngang fra underetasjon- baksiden av kulturhuset. Fra 1988 har Rakkestad kino ønsket deg og dine velkomne til filmøyeblikk for store og små. 
Her vises Verdens- og Norgespremierer på norske og utenlandske filmer, det vises dagkinofilmer og det kan arrangeres egne filmstunder for bedrifter, skoler og andre som ønsker å samles om en god film.  Filmrepertoaret har en allmenn profil med vekt på barn og voksenfilmer. 

Kinoen har visninger fredag og søndag. 

Rakkestad kino har 1 sal med totalt 285 sitteplasser. Salen har god komfort, god lyd- og bildekvalitet. Salene er tilrettelagt for funksjonshemmede. Rakkestad kino har en kinokiosk som er plassert ved kinofoajeen, med kort avstand til salen. 

Billettsalg | Åpningstider kinokiosk 

Kinokiosken åpner 45 minutter før første forestilling og stenger når siste film har startet. Billetter kan også kjøpes på ebillett.no/rakkestad  

NB! Kjøpte billetter refunderes ikke. 

Voksenbillett gjelder fra man er fylt 15 år! 

Kinobillettpriser inkl. billettavgift:

Voksen kr  105,-
Barn kr  85,-
Honnør kr  85,-

Filmer som starter etter kl 19, har kun voksen pris.
Dagkinobillett kr. 85,- for alle (inkl. billettavgift)

Kan være spesialpriser i forbindelse med ulike arrangement som kinoen står for - f.eks. kino i skolens ferier.
Se da info for arrangementet

Du kan velge hvor i salen du vil sitte om du kjøper kinobilletter via eBillett.no/Rakkestad eller eBillett appen
- velg hvor i salen du vil sitte (link til video med visning av valg av sete i kinosalen).

 

Kontaktinformasjon: 

Tlf.: Dagtid:
69 22 55 00
Under kinoens åpningstid:
tlf. 488 96 048
Nettside Facebook: Rakkestad kino
Nettside kinobilletter: Rakkestad kino eBillett

Reklame på kino er både ønsket og forventet. Hvilke andre reklamemedia gir en så god oppmerksomhet mot et kjøpesterkt publikum? 

Ta direkte kontakt for uforpliktende pristilbud evt. bestilling av reklame hos:
Media Direct Norge
v/ Susanne Berntsen  

Mobil: 986 07 403 

 

GENERELL BILLETTINFORMASJON: 

  • Billetter til kino- og kulturarrangement kan kjøpes på app, nett og i kinokiosken 
  • Kjøpte billetter refunderes ikke. 
  • Det er viktig å forsikre seg om at man har valgt riktige billetter før billetten betales. Ta vare på billetten din, den er et verdipapir! 
  • Pass på at du får riktig rabatt på billetten når du kjøper den 
  • Husk å ta med rabattbeviset ditt på forestillingen, det kan bli sjekket ved inngangen til salen. Det er kunden selv som er ansvarlig for å sjekke hvilke rabatter som er gjeldende til de ulike arrangementene. Ta kontakt om du er i tvil!  
    Våre rabattkort er: Aktivitetsleder (AL), ledsagerbevis og honnørkort 

Billettavgift: 
Billettavgiften blir spesifisert når du går inn i kjøpsprosessen og kommer i tillegg til oppgitt billettpris i programoversikten, om det ikke er oppgitt en totalpris inkl. billettavgifter 

Rullestolbruker:
Gi beskjed om du er rullestolbruker når du bestiller billetter. Vi har et begrenset antall faste rullestolplasser. Plassene selges ikke på internett, men over telefon eller direkte i billettluken. Når du kommer til forestilling; si i fra ved innslipp, så hjelper ev av publikumsvertene våre deg til plassen din. 

Ledsager: 
Hvis du har ledsagerbevis, tilbyr vi én fribillett til din ledsager. Gyldig ledsagerbevis skal alltid fremvises ved kjøp av ledsagerbillett.  

Honnørbilletter: 
Trygdede og personer over 67 år har mulighet til å kjøpe 1 billett pr. person til honnørpris på forestillinger der honnørrabatt tilbys. Honnørrabatt vil alltid være tilgjengelig på nett dersom rabatten tilbys. Ved kjøp av honnørbillett i kinokiosken så skal honnørbevist vises frem.  

Reservasjon: 
Vi kan reservere billetter for deg i inntil tre dager fra den dagen de bestilles. For gruppe (10 personer eller flere) reserverer vi i inntil ti dager fra bestillingsdag, eller etter nærmere avtale. Reservasjoner kan ikke foretas på nettet. Reserverte billetter må hentes senest 20 minutter før forestilling! 

Slik henter du ut billetten din: 
Du kan skrive ut billettene hjemme hvis du kjøper på nett. Har du reservert billetter må du hente dem innen hentefristen i kinokiosken. Kjøper du billett gjennom eBillett trenger du ikke å skrive ut billett, men viser frem en gyldig QR-kode fra mobil eller nettbrett ved innslipp. 

Refundering av billetter: 
Vi refunderer ikke billetter, ved navndring, forsinkelse eller tekniske feil refunderes ikke billettene. Når du kjøper billetter nå må du registrere deg med navn,nummer og epost når du kjøpte billett. Detter er vår kontakt informasjon til deg ved endring av forestilling. Anbefaler derfor å følge med på våre nettsider. Vi annonserer avlysning av arrangementer, på vår kulturhusnettside, Rakkestad kino Facebook-side, Rakkestad kino. 

Når du har mistet billetten: 
Fortvil ikke om du har mistet billetten din! Så lenge vi har registrert hvem som har kjøpt den med navn og telefonnummer, så finner vi ut av det. Vi anbefaler deg å kontakte oss så fort som mulig når du oppdager tapet, så skriver vi ut en kopibillett. Kjøper du billetter via våre nettsider, anbefaler vi å opprette profil hos eBillett. Da får du lett tilgang til billettene dine digitalt og vi har mulighet til å kontakte deg ved f.eks avlysning.  

Usikker på om ditt billettkjøp ble gjennomført? 
Hvis du ikke umiddelbart mottar en bekreftelse på at kjøpet ditt er fullført, så er det mest sannsynlig ikke det. Det kan være at du kom så langt at beløpet ble reservert på konto, slik at du ser dette som en belastning på konto eller på kvittering i Vippsappen, men pengene vil da automatisk bli tilbakeført i løpet av ett par virkedager. Ta heller sjansen på å kjøpe på nytt. Er du usikker så henvend deg til post@ebillett.no Skulle det vise seg at du har kjøpt dobbelt vil det ene av kjøpene bli refundert.

 

Rakkestad kino har sin nettside på kommunens nettside

Billetter til kinoen får du kjøpt via eBillett app og nettside

Du kan også finne våre kinoforestillinger og link til kjøp av kinobilletter på Filmweb: