Foredrag om lederskap med John Hammermark, kl 18:00

Om arrangementet

Rakkestad Næringsråd og Marker Sparebank inviterer til foredrag med hele Norges kaptein, John Hammermark.

Velkommen til foredrag i kulturhuset. Det vil være åpent for bespisning mellom kl. 16:00 og kl 18:00. Meny for kvelden vil lanseres litt nærmere arrangementsdagen.

Bordreservasjon sendes: kantine@brodr-ringstad.no

kl. 18:00 ønsker vi dere alle velkommen til et foredrag for privat og offentlig sektor, der kapteinen fra TV2s Kompani Lauritzen holder et foredrag om ledelse:

•    Hva skal til for at en leder står trygt i seg selv, sine beslutninger og konstruktivt håndterer friksjonen som alltid oppstår der mennesker daglig møtes. •    For at team skal lykkes, må individene prestere, inkludert lederen. Men intet team kommer i mål hvis man ikke vet hvor man skal og hvordan man skal komme seg dit.
•    En leder går foran og inspirerer, engasjerer og overbeviser – eksempelets makt.
•    Hvordan bør man tenke, hvordan samhandler man og hvordan skal man jobbe for å skape de verdiene organisasjonen jakter.
•    Kraften som ligger i tillit og delegering, arbeidstrivsel og samhold, åpenhet og feedback, samt sterk vilje til å løse oppdrag.
•    Hvordan unngår man som sjef å bli saksbehandler på steroider. Hvorfor plage organisasjonen med overdreven rapportering i jakten på en bedøvende illusjon om kontroll.

Billettpris for alle: kr 300
+ billettavgift

Billetter kan også kjøpes på Rakkestad kino og Rakkestad bibliotek i deres åpningstider og i kulturhuset på arrangementsdagen.